Фифи ја отвори душата: „Не можам да најдам сродна душа!“

Loading...

„На пат сум да станам жена, но сеуште не сум започнала со хормонската терапија“, рекла Фифи и додала дека едвај чека да ги стави своите нови гради.Маринела Џогани и Фифи гостувале во емисијата кај Огњен Амиџа. Огњен веднаш ја пофалил Фифи и и рекол дека добро изгледа во природа.
Маринела рекла дека не е сигурна дали таа и Фифи ќе останат во иста група. „Никој не ме нервираше од жирито, а омилени ми се Кристина и Жељко“ кажува Маринела.
Фифи раскажал за тоа како кога била мала почувствувал дека има некој проблем и дека не е нешто во ред со него. „Кога имав 10-11 година, тогаш започнав да се облекувам како девојка. И тогаш луѓето започнаа секако да ме нарекуваат. На пат сум да станам женско , но сеуште не сум започнала со хормонската терапија.“ – рекол Фифи и додал дека отсекогаш имал проблем со дискриминацијата и со неприфаќањето.

„Јас секогаш ги менувам фризурите, сум ги имала сите бои на коса, а пред неколку месеци ја избричив и главата“- кажува Фифи.
„Имав дечко, а градите ми се вештачки, а наскоро ќе имам и природни“- се смеела Фифи.
Таа исто така рекла дека има страсни и кратки врски, но сепак не може да најде сродна душа.
Не сака да биде со жена која сака да биде маж. Таа сака само стрејт мажи.Маринела Џогани и Фифи гостувале во емисијата кај Огњен Амиџа. Огњен веднаш ја пофалил Фифи и и рекол дека добро изгледа во природа.
Марине

loading...
Loading...