Филип Петровски: ВМРО-ДПМНЕ е наша партија!

Loading...

Д-р Филип Петровски одговори на провокациите од пропагандистите околу ВМРО-ДПМНЕ и за тоа чија е партијата. Ова беше испровоцирано преку серија лажни натписи и со користење на армија на ботови на социјалните мрежи.
Но, како што се гледа тоа нема никакво влијание.
Според внатрешни истражувања најголем дел од членовите на ВМРО стојат зад д-р Петровски. Проследете ги само реакциите и се ќе ви биде јасно.

Во живо на радио во Австралија…За политичките премрежја и предизвици, за дијаспората, активизмот…Крајно време е за сериозни активности пред да не прегази историскиот предизвик

Gepostet von Filip T. Petrovski am Donnerstag, 25. Januar 2018

loading...