Филип: Раскинав со Станија!

Loading...

– Причината за нашето раскинување е глупава расправија и многу се каам што воопшто дозволив да отиде во таа насока, но притисокот на нашата врска е голем од сите страни и не е толку лесно да се избориш со тоа – вели Панајотовиќ.По „Фарма“, Станија и Филип на цел глас зборуваа дека планираат заеднички живод, венчавка, деца, но понекогаш се појавуваат проблеми во рајот. Старлетата во солзи отиде во Америка а манекенот потврди дека тие двајца раскинале, како што вели поради глупава расправија.
Пред неколку дена, тие двајца се шетале низ Нови Сад и се дружеле со фановите, а кога ги замолиле да се бакнат пред камерите, Станија се расплакала и побегнала од Филип. Тогаш почна да се зборува дека тие двајца раскинале. Без оглед на тоа што најавија дека заедно ќе отпатуваат во Америка, Станија отишла сама, а Филип останал во Белград. 
Повеќе на ТЗМ.МКПо „Фарма“, Станија и Филип на цел глас зборуваа дека планираат заеднички живод, венчавка, деца, но понеко

loading...
Loading...