Филмот „50 Нијанси на сиво“ остана без главниот актер!

Loading...

Седумдесет илјади фанови се здружија да го сменат главниот актер на филмот…Дури 70 илјади од фановите се здружиле едногласно да се замени главниот актер на кој му е доделена главната улога и адаптација во „5о нијанси на сиво“, а Чарли Хунам тоа очигледно неможел да го поднесе.
Иако Чарли Хунам, како службена причина од откажувањето на главната улога во „50 нијанси на сиво“, која се распродаде во милионски примероци низ целиот  свет, наведе како поради натрупаниот распоред и ангажманите во серијата „Синови на анархијата“, сепак се гледа дека неможе да носи со критиките.
Обожавателите на познатиот роман направиле голем притисок на продуцентската куќа, бидејќи младиот актер неможеле да го замислат во таа улога, сакаат да ги видат Мет Бомер или пак Лан Сомерхалдер. Веќе пристигнало соопштението од куќата „Universal Pictures“, каде продуцентите изјавиле како тие и Чарли Хунам се сложиле да пронајдат нов актер за главната улога во филмот, бидејќи Хунам немал доволно време поради натрупаните ангажмани.
 Дури 70 илјади од фановите се здружиле едногласно да се замени главниот актер на кој му е доделена главната улога и ад

loading...
Loading...