Форензичар открил што пронашол во дишникот на Јелена

Loading...

Форензичар од Центарот за форензички истражувања во Нови Сад, Ненад Шипка утринава за време на гостувањето во една телевизиска емисија во Србија открил уште неколку детали во врска со убиството на пејачката Јелена Марјановиќ.-Во дишникот на Јелена Марјановиќ беше пронајдена мала гранка. Тоа значи, дека кога била фрлена во каналот веќе била без свест, но вдишала уште два три пати. Тогаш ја вдишала и гранката – изјавил Шипка.
Да се потсетиме, српската пејачка Јелена Марјановиќ беше убиена на 2. април 2016 година, а во моментов единствен осомничен и уапсен за нејзиното убиство е нејзиниот сопруг Зоран Марјановиќ.-Во дишникот на Јелена Марјановиќ беше пронајдена мала гранка. Тоа значи, дека кога била фрлена во каналот веќе била без свест, но вдишала уште два

loading...