ФОТО: 6 годишно девојче со аутизам слика неверојатно!

Loading...

Ајрис Грејс е 6 годишно девојче, кое има аутизам. Таа својот глас го пронашла преку сликањето и нејзиното верно другарче, мачката Тула. Нејзините с

loading...
Loading...