Фото: Актерката ги изненади сите со оваа фотографија

Loading...

Мила Јововиќ објави фотографија која ги изненади сите. – Не сакам да бидам валкана. Претпоставувам дека ова е причината зошто мојот нов филм се вика „Survivor“, напиша актерката под фотографијата и додаде Господине смилувај се! Ја бришам оваа кал од мене после долг напорен ден.- Не сакам да бидам валкана. Претпоставувам дека ова е причината зошто мојот нов филм се вика „Survivor“, напиша актерката под фотограф

loading...
Loading...