Фото: Али Ахмети е Србин?

Loading...

Дали е ова монтажа или реалност?Најдовме фотографија од познатиот политичар во Македонија од албанските редови,  Али Ахмети за која се запрашавме дали е ова монтажа или нависНајдовме фотографија од познатиот политичар во Македонија од албанските редови,  Али Ахмети за која се запрашавме дали е ова монтажа или навистина познатиот политичар Ахмети имал бурно минато, како што може да се забележи и од фотографијата. 
Што мислите вие, што се крие позади оваа фотографија?

loading...
Loading...