Фото: Американците во шок – откриен подрум за силување, убивање и јадење деца!

Loading...

Американската полиција открила соба за мачење во која Џефри Портвеј (40 ) планирал да силува, убива и да јаде деца.Ова се доказите кои се дос

loading...
Loading...