Фото: Ана Ивановиќ… во бикини…

Српската тенисерка, Ана Ивановиќ, позираше за „Ескир“, а огромните фанови на оваа тенисерка со огромно задоволство ја дочекаа оваа галерија.Сликите излегоа на „Твитер“, а истите ќе се појават „Ескир“ овој месец. Дури осум страници, американскиот магазин одвои за Ана Ивановиќ, за која сигурни сме дека имате позитивен коментар во однос на оваа нејзина фото-сесија.
Сликите излегоа на „Твитер“, а истите ќе се појават „Ескир“ овој месец. Дури осум страници, ам

Пронајдете не на следниве мрежи: