Фото: Ана Николиќ го запали машкиот дел од публиката со провидната блуза!

Loading...

Со својата појава ги шокираше сите присутни…Ана Николиќ додека пееше на сплавот „Bolivud“ од блузата која ја носеше и ѕиркаа брадавиците!
Како што од самиот почеток на кариерата навикна на тоа да ја интригира јавноста, така и овој пат остана доследна на себе и со својата појава ги шокираше сите присутни.
Погледнете ја целата фотографија на следната страна:

Ана Николиќ додека пееше на сплавот „Bolivud“ од блузата која ја носеше и ѕиркаа брадавиците!
Како што од самиот почеток на кар

loading...
Loading...