Фото: Ана Николиќ пресреќна што ја сонуваат млади и убави момци од Македонија

Loading...

Српската позната пејачка Ана Николиќ е пресреќна што му дојде на сон на младо момче од Македонија.Имено, македонскиот естраден новинар Спасе Јовановски напиша статус на својот Фејсбук профил дека ја сонувал Ана Николиќ. Ова досетливо момче постојано има интересни статуси, па откако се „напи кафе“ со Бијонсе, Ријана и ред други ѕвезди, сега на сон му дошла и Ана Николиќ.

Тој ја „тагна“ пејачката во својот статус, на кој пак таа возврати на дека тој е убав дечко и е пресреќна што му дошла на сон.
Имено, македонскиот естраден новинар Спасе Јовановски напиша статус на својот Фејсбук профил дека ја сонувал Ана Николиќ. Ова досетливо момче посто

loading...
Loading...