Фото: Бали-бег има нова девојка!

Loading...

Бали-бег или Бурак Озџивилт, кај нас познат од серијата „Величествениот“ има нова љубов – колешката Фахрија Евчен од турската серија „Царче“.Неговата поранешна девојка, Цејлан Чапа го остави Бурак по две години заеднички живот, бидејќи не можела да премине преку фактот што Бурак за време на снимањето на серијата се зближил со убавата колешка. На почеток, таа секој ден доаѓала на снимањето на серијата „Царче“ за да го надгледува Бурак, а по некое време го напуштила засекогаш.
Погледнете ги фотографиите на Бали-бег со новата девојка во која ќе ја препознаете Неџла од серијата „Кога лисјата паѓаат“.

 
Неговата поранешна девојка, Цејлан Чапа го остави Бурак по две години заеднички живот, бидејќи не можела да премине преку фактот што Бурак за време

loading...
Loading...