Фото: Бартоли тренира со фудбалскиот шампион на Франција – Марсеј

Шампионката на Вимлдон во женска конкуренција, Марион Бартоли, одлично се снајде на тренинзите на францускиот шампион Олимпик Марсеј, таа се најде на тренинг со екипата која е на подготовки во Кранс Монтани.

Бартоли го изведе почетниот удар на пријателскиот натпревар на Олимпик Марсеј со екипата на португалски Порто.

Пронајдете не на следниве мрежи: