Фото: Бегство од судбината на една свиња

Животните претчувствуваат кога ќе им се случи нешто лошо.На еден автопат во Америка се случило нешто невообичаено. Еден возач возејќи зад еден камион полн со свињи успеал да фотографира како едно од животните скока од камионот.
Свињата најверојатно знаела дека ќе заврши на нечија трпеза, па решила судбината да ја земе во свои раце.
Погледнете ја фотографијата на наредната страница.

 
На еден автопат во Америка се случило нешто невообичаено. Еден возач возејќи зад еден камион полн со свињи успеал да фотографира како едно од

Пронајдете не на следниве мрежи: