Фото: Бегство од суровата судбина на една свиња

Животните можат да почувствуваат што ги чека таму каде што ги носат.На еден американски автопат се случило нешто многу необично.
Еден возач возејќи зад камион преполн со свињи успеал да фотографира бегство на едно од животните.
Претпоставуваме дека оваа свиња знаела што ја очекува и дека ќе заврши на некоја трпеза, па решила да си ја промени судбината.
На еден американски автопат се случило нешто многу необично.
Еден возач возејќи зад камион преполн со свињи успеал да фотографира бегство н

Пронајдете не на следниве мрежи: