Фото: Беквалац „ја удрило струја“ пред настапот на X Фактор!

Loading...

Наташа Беквалац вечерва настапи како гостин во „Икс Фактор“ и ја покажа својата нова фризура…Додека пак на социјалните мрежи веќе врие од коментари дека косата и личи на гнездо, дека полоша фризура не можела да направи и слично…
Дали можеби Наташа има некој проблем со штекерот? Бидејќи таа навистина изгледаше како да „ја удрило струја“…Додека пак на социјалните мрежи веќе врие од коментари дека косата и личи на гнездо, дека полоша фризура не можела да направи и слично…
Д

loading...
Loading...