Фото: БЕЗ СРАМ: Најжешката политичарка сосема ГОЛА!

Никита Клаеструп од Данска овие денови беше актуелна во медиумите, кои ја нарекоа најжешката политичарка на светот.
Оваа политичарка е неве

Пронајдете не на следниве мрежи: