Фото: Боки13 со поддршка и една молба до Славко од X-Фактор!

Loading...

Боки13 напиша статус на социјалната мрежа Фејсбук, преку кој му дава поддршка на младиот водител на Х-Фактор – Славко.Овие денови беше актуелна темата за новиот водител на Х-Фактор Славко, па за таа цел Боки13 напиша статус на социјалната мрежа Фејсбук, преку кој му дава поддршка на младиот водител.
Боки во статусот вели дека тој како водител, може најкомпетентно да го прокоментира Славко и дека најголема грешка на продукцијата би била доколку го промени новиот водител и ја послуша баграта која само „хејта“….
На крајот Боки13 го замоли Славко само да си ја промени фризурата.
Погледнете го целиот статус на Боки во продолжение:

Овие денови беше актуелна темата за

loading...
Loading...