Фото: Босанец поставил чуден оглас: Нуди до 5 евра на женско лице, кое ќе го научи да води љубов!

Младич од Ново Сараево поставил интересен оглас на популарниот сервис за Продажба и купување. „Потребни инструкции за водење љубов, дама (учителки) потребно е да е искусна и енергична. Јас како ученик ќе бидам послушен, подарок на мојата учителка ќе и биде седмична масажа од 90 минути. Молам контакт преку СМС 062800*** или преку Скајп – стои на огласот.

Навел дека плаќа до 10 КМ( околу 5 евра).„Потребни инструкции за водење љубов, дама (учителки) потребно е да е искусна и енергична. Јас како ученик ќе бидам послушен, подарок на моја

Пронајдете не на следниве мрежи: