ФОТО: Братот на Пандев клекна пред девојката!

Loading...

Новогодишните запросувањата станаа тренд во екипата на Хоризонт Турново. По голманот  Дино Захов, и напаѓачот Сашко Пандев клекна пред својата девојка. Ивана Тодорова, со која се во врска повеќе години му рекла ,,Да” на Сашко на првиот ден од Новата година.
По голманот  Дино Захов, и напаѓачот Сашко П

loading...
Loading...