Фото: Чак Норис во Босна- го бара Митар Мириќ поради песната „Не може нам нико ништа“

Чак Норис ја најде својата нова жртва, и тоа на Балканот… Да види тој дали навистина никој ништо не му може…:)Чак Норис ја најде својата нова жртва, и тоа на Балканот… Да види тој дали навистина никој ништо не му може…:)

Пронајдете не на следниве мрежи: