Фото: Цеце Митева – Најголемата скопска фраерка!

Цеце Mитева претставува еден од главните креатори на ноќниот живот во Скопје, a за себе вели дека никогаш не е уморна за забава односно работата и

Пронајдете не на следниве мрежи: