Фото: Цел клас се ишишаа ќелави – дали вреди за причината?!

Loading...

Во хрватското техничко училиште Никола Тесла  сите даесет и двајцата ученици од трета година станаа вистински хит откако сите ја истрижија кос

loading...
Loading...