Фото: Чистење на фонтаната во есен!

Loading...

Есенско чистење на фонтаната!Градот Скопје и се она што е дел од него, треба да изгледа беспрекорно без разлика за кое време од годината станува збор.
Оваа фотка ви прикажува како изгледа чистењето на фонтаната во есен! 
Фото: РепубликаГрадот Скопје и се она што е дел од него, треба да изгледа беспрекорно без разлика за кое време од годината станува збор.
Оваа фотка ви при

loading...
Loading...