Фото: Црвено-жолта радост во Јесенице – Еве како Македонците ја прославија победата на кошаркарите

Loading...

Немојте ни да помислите дека Македонските навивачи во Словенија не ја прославија победата на нашите кошаркари. Македон

loading...
Loading...