Фото: Да видиш да не веруваш – дали ова навистина е Дара Бубамара?!

Loading...

Дали на фотографиите ова навистина е Дара Бубамара во нејзините млади и луди години, кога полека но сигурно се пробиваше на српската естрада?

loading...
Loading...