Фото: Дали е нормален?- Како можел да и раскинe на ваква девојка?

Поранешниот бразилски фудбалер Ромарио ја прекина врската со надарената девојка која беше причина за неговиот развод.
Од толку многу обожав

Пронајдете не на следниве мрежи: