Фото: Дали е пронајден вонземјанин во Иран?!

Loading...

Директорот на НЛО центарот во Пенсилванија, Буч Витковски, добил фотографија која може да претставува доказ дека вонземјаните сепак ја посетуваат нашата планета. Фотографиите кои ги добил директорот покажуваат дека овој минијатурен скелет е од вонземјанин, кој наводно бил пронајден во Иран. 
Оние кои не веруваат во вонземјани сметаат дека станува збор за монтажа. Но, директорот на НЛО центарот во Пенсилванија, како и ентузијастите кои веруваат во вонземјани, сметаат дека ова може да е уште еден доказ дека не сме сами во универзумот и дека вонземјаните често ја посетуваат нашата планета. 
Се уште се чекаат резултатите од истрагата кои ќе покажат за што точно станува збор.  Фотографиите кои ги добил директорот покажуваат дека овој минијатурен скелет е од вонземјанин, кој наводно бил пронајден во Иран. 
Они

loading...
Loading...