Фото: Дали Google случајно сними тело на мртва жена?!

Фотографијата која можеби случајно Google ја снимил ја шокираше јавноста и веднаш се прочири на интернет. На веб страната “Reddit” се појавил пост со наслов “Мртва девојка во камионет? Google Maps, Street View”.
Оваа фотографија е забележана во јуни 2012. Опцијата “Street View” на “Google Maps” во Велмингтон, Северна Каролина, прикажува тело на непозната личност како безживотно лежи во задниот дел од камионетот.
Корисниците на веб страницата „Reddit” забележале неприродна положба на екстремитетите и се прашуваат зашто убиецот не се потрудил да го покрие телото на жртвата.На веб страната “Reddit” се појавил пост со наслов “Мртва девојка во камионет? Google Maps, Street View”.
Оваа фотографија е забележана во

Пронајдете не на следниве мрежи: