Фото: Дали се ова најгрдите копачки на светот?

Loading...

Ако во Генисовата книга се воведат рекорди во категоријата на „најгрди копачки на светот“ титулата без дилема ќе ја земе Маџар Џерж Ловренчиќ.Овој фудбалер гордо им открил на медиумите дека ги купил во Берлин, и дека се тешки околу 165 грама, а ги направил Јапонецот Јоџи Јамамото.
На копачките има слика од лав кој наводно требал да им претставува закана на соперниците, но изгледа попрво ќе ги тера на смеа него што ќе се плашат од нив.Овој фудбалер гордо им открил на медиумите дека ги купил во Берлин, и дека се тешки околу 165 грама, а ги направил Јапонецот Јоџи Јамамото.

loading...
Loading...