Фото: Дали сте и вие толку блиски со Google?

Јас и Google сме толку блиски, што и двајцата си ги завршуваме речениците…:)
А вие?Јас и Google сме толку блиски, што и двајцата си ги завршуваме речениците…:)
А вие?

Пронајдете не на следниве мрежи: