Фото: Дали знаете кој го измисли „Селфи“?

Loading...

Дали денес им се тресат рацете на оние коишто прават „селфи“ фотографии?Селфи“ за прв пат било изведено од Анастасија Николаевна – руска кнегиња во 1914 година, која својата фотографија и ја испратила на својата пријателка и ѝ напишала:
„Фотографијата ја направив додека се гледав во огледало. Ми беше многу тешко затоа што рацете ми се тресеа.“Селфи“ за прв пат било изведено од Анастасија Николаевна – руска кнегиња во 1914 година, која својата фотографија и ја испратила на својата п

loading...
Loading...