Фото: Даниел Кајмакоски ја пронајде “својата љубов“

Loading...

На пробата на популарното шоу Х – фактор, Даниел Кајмакоски ја пронајде “својата љубов”Даниел Кајмакоски, миленикот на публиката е слободно момче. Тој нема девојка, се уште не ја пронашол својата сродна душа, личноста со која ќе дише како едно.
Но затоа тој на пробата на популарното шоу Х фактор ја пронајде “својата љубов”. Се чини многу девојки ќе бидат љубоморни на оваа фотографија…

Мораме да спомнеме дека Даниел покрај неговата љубов-мачињата, тој постојано е во друштво на убави девојки. 
Погледнете како Даниел во 2008 година ја испеа песната „Чајорие Шукарие“ на следниот ЛИНКДаниел Кајмакоски, миленикот на публиката е слободно момче. Тој нема девојка, се уште не ја пронашол својата сродна душа, личноста со која ќе дише

loading...
Loading...