Фото: Даниел Кајмакоски со нова фризура?

Loading...

Даниел решил да го освежи својот имиџ. Тој на својот Фејсбук профил прикачи фотографија од неговата нова фризура.Тој секако е миленик на женската популација, но со новата фризура сигурно ќе освои уште повеќе женски срца. 
Погледнете како изгледа Даниел сега…

 Тој секако е миленик на женската популација, но со новата фризура сигурно ќе освои уште повеќе женски срца. 
Погледнете како изгледа Д

loading...
Loading...