Фото: Даниел Кајмаковски во придружба на убави девојки!

Loading...

Нашиот македонски X Фактор во придружба на преубавите финалистки од шоуто. Според овие фотографии се гледа дека навистина сите го сакаат. 

loading...
Loading...