Фото: Даниел се пофали на Фејсбук: „Семејство Кајмакоски“

Loading...

Победникот на регионалниот Х-фактор Даниел Кајмакоски се пофали со своето семејство на социјалните мрежи.Победникот на регионалниот Х-фактор Даниел Кајмакоски се пофали со своето семејство на социјалните мрежи.
Враќајки се од прослава семејството не пропушти да го овековечи моментот и си направија супер фотографија.
Под фотографијата пејачот гордо напиша „Семејство Кајмакоски!!!“
Победникот на регионалниот Х-фактор Даниел Кајмакоски се пофали со своето семејство на социјалните мрежи.
Враќајки се од прослава семејство

loading...
Loading...