Фото: Дарко Илиевски со романтичен гест и го честиташе роденденот на љубената

Loading...

Поп пејачот Дарко Илиевски ја изненади својата партнерка за нејзиниот роденден.Ви изгледа ли како романтично момче? Ви изгледал или не, се чини дека Дарко е вистински романтичар.
Вчера тој на неговата девојка Симона и го честиташе роденденот со убаво спакуван подарок и притоа прикачи фотографија од неа на социјалните мрежи.
Лесно е да се забележи дека парот е во љубов – тоа може да се види и од коментарите под фотографијата.
Погледнете го подарокот од Дарко на следната страна:

 
Ви изгледа ли како романтично момче? Ви изгледал или не, се чини дека Дарко е вистински романтичар.
Вчера тој на неговата девојка Симона и

loading...
Loading...