Фото: Џастин Бибер потполно гол пред баба му

Loading...

Овие две фотографии покажуваат дека Џастин Бибер навистина има необична смисла за хумор.Овие две фотографии покажуваат дека Џастин Бибер навистина има необична смисла за хумор.
Еден американски портал TMZ, ги објави фотографиите од голиот пејач кои потполно се вклопуваат во неговиот нов стил на однесување кој слободно може да се нарече „сакам да бидам лошо момче“.
19-годишниот Бибер на овие фотографии позира гол пред својата баба за време на канадскиот Ден на благодарноста во октомври 2012 година.
Повеќе на ТЗМ.МКОвие две фотографии покажуваат дека Џастин Бибер навистина има необична смисла за хумор.

loading...
Loading...