Фото: Децата на Цеца „се глупираат“ на Фејсбук!

Loading...

Децата на Цеца постојано се актуелни. Имено, тие се повеќе го привлекуваат медиумското внимание.
Анастасија постојано објавува провокативни фотографии. Но, исто така не е реткост и да објави видеа на кои пее. 
Мора да признаеме дека таа навистина има талент.
Вељко пред извесен период беше актуелен со својата наводна свршувачка.
Денес имате можност да ги погледнете како „позираат“.
 Имено, тие се повеќе го привлекуваат медиумското внимание.
Анастасија постојано објавува провокативни фотографии. Но, исто така не е реткос

loading...
Loading...