Фото: Џеј Ло во комисија на Американскиот идол, со штикла која „убива“

Loading...

Новата сезона на музичкото шоу Американски идол почна, а главна ѕвезда е Џенифер Лопез, која е член во жирито. Новата сезона на музичкото шоу Американски идол почна, а главна ѕвезда е Џенифер Лопез, која е член во жирито. За да заблеска во полн сјај и да го истакне нејзиното главно оружје, телото во форма на песочен часовник, таа се одлучи за штикли кои нејзиниот задник и затегнати листови ги стави во прв план.
Повеќе на ТЗМ.МКНовата сезона на музичкото шоу Американски идол почна, а главна ѕвезда е Џенифер Лопез, која е член во жирито. За да з

loading...
Loading...