Фото: Дека никој не е како македонската „Фаланга“ покажува и овој коментар!

Loading...

По натпреварот на Македнија и Србија на ЕП во Словенија, на Фејсбук страницата на ЕП каде што беше објавен извештајот, настана вистинска бура од коментари пмеѓу двете селекции. Но, покрај тие коментари, се издвои еден коментар кој дефинитивно ја опишува атмосферата која ја прават македнските навивачи „Фалангата“. 
Коментарот само покажува дека Македонците повторно покажаа како се сака и поддржува својата татковина и како се прави една спортска атмосфера во салата. 
Но, покрај тие коментари, се издвои еден коментар кој дефинитивно ја опишува атмосферата која ја прават македнските навивачи „Фалангата&ldquo

loading...
Loading...