Фото: Дел од вчерашната атмосфера во Скопје!

Loading...

Настаните продолжуваат низ градот Скопје, вие како и секогаш го правите вистинскиот избор, друштво и забава. Нашиот портал ТЗМ.МК е секогаш дел од вас. Како и секогаш така и овој пат долови дел од атмосферите на ноќниот живот во клубовите…
CHEK IN, COLOSEUM, CENTRAL PARK PRIVILAGE, UP CAFFEНастаните продолжуваат низ градот Скопје, вие како и секогаш го правите вистинскиот избор, друштво и забава. Нашиот портал

loading...
Loading...