Фото: Џена Џејмисон се соблече! Голотијата и железни врати отвора!

Loading...

Џена Џејмисон се соблече за да му влезе во траг на злобниот асистент.Порно глумицата го искористила сајтот “4chan” за полесно да стаса до бившиот асистент кој ги злоупотребил нејзините фотографии и профили на друштвените мрежи.
„Тој се пошегува со мојот дигитален живот, и доколку знаете кој е тој – ве молам известете ме. Моментално ги менувам сите лозинки на друштвените мрежи!“, напиша Џејна на сајтот.
Бившата порно ѕвезда тврди дека „дотичниот“ избришал некои фотографии и дека користи лажно име, па затоа од посетителите на порталот побарала помош за да го пронајде. Но, и тие од неа побарале услуга – да им ги покаже градите.
Голотијата се исплатела – таа ги добила информациите кои ги барала.
Погледнете ја фотографијата која и ги отвори вратите на оваа порно глумица:

 
 Порно глумицата го искористила сајтот “4chan” за полесно да стаса до бившиот асистент кој ги злоупотребил нејзините фотографии и профил

loading...
Loading...