Фото: Денис Ричардс изгледа застрашувачки

Loading...

Поранешната сопруга на Чарли Шин, Денис Ричардс изгледа како да остарела преку ноќ, откако ги изненади папараците со својот испиен и збрчкан изглед.
Таа е фотографирана кога ја земала својата ќерка од гимнастика. Нејзиниот изглед изгледа загрижувачки, погледнете и уверете се.

Поранешната сопруга на Чарли Шин, Денис Ричардс изгледа како да остарела преку ноќ, откако ги изненади папараците со с

loading...