Фото: Девојките на Зрче знаат како да се забавуваат и да ни го привлечат вниманието!

Додека ние се прашуваме што е со времево, и каква е овогоднешната туристичка сезона, оние кои се забавуваат на Зрче дефинитивно не се оптоваруваат

Пронајдете не на следниве мрежи: