Фото: Добро размислете пред да одите на операција – Погледнете што доживеала оваа кутра жена!

Loading...

Стејси Хон (41) не мислела дека изгледа грдо, меѓутоа сакала да изгледа уште поубаво. Поради операцијата која ја направила нејзиното лице станало ужасно. Ве предупредуваме дека некои од фотографиите можат да бидат вознемирувачки.Стејси, мајка на 4 деца, завршила со инфекција од страшни размери, при што устата и станала цела со  надувани чирови.
Најпрво, Стејси ја напумпала устата привремено, но потоа посакала нешто потрајно, и го добила тоа -трајни последици.

Платила 700 фунти за да не мора постојано да го трпи убодот од игли, но следувало нешто многу полошо.
– Со оглед на тоа дека беше прилично скапо, не се ни надевав дека ќе ми вбризгаат нешто неквалитетно – вели несреќната жена. Седум години, Стејси носела гнојна темпирана бомба на лицето. А потоа експлодирала.
Чирови полни со течност, и рани по лицето, уништен одраз во огледало – Стејси била очајна.
Отишла кај докторот кој пред скоро деценија и го направил тоа, и барала да ја исправи работота.

Наместо решение тој со игла ги прободел воспалените чирови, за да и вбризга лек против воспаление.
Стејси претрпела голема болка, анаместо сето тоа да помогне, дополнително ја отежнало работата.
– Усните ми беа тврди како камен, а она што најмногу ме налути е тоа што ниту еднаш не ми се извини.

На нејзина среќа, после сето тоа успешно го оперирала лицето  и сега вели дека е среќна што не мора да се крие од срамот кој го носела на себе, и конечно може луѓето да ги погледне во очи.
Многумина никогаш не прозборуваат, а според податоците од странство дори половина од жените кои направиле трајно полнење на усните доживеале вистински ужас, а од нив 89 отсто од нив отишле „под нож“ за да се спасат.
Добро размислете пред да се одлучите за било каква операција и споделете го вашето знаење со другите. Послеможе да биде предоцна.Стејси, мајка на 4 деца, завршила со инфекција од страшни размери, при што устата и станала цела со  надувани чирови.
Најпрво, Стејси

loading...
Loading...