Фото: Дојран во НОВО СВЕТЛО со современа градска плажа!

Во Дојран од денеска централната плажа на крајбрежјето, ги пречекува туристите во сосема поинакво светло, со модерни лежалки под балдехини, набљуду

Пронајдете не на следниве мрежи: