ФОТО: Доказ дека зимата и природата прават пејсажи кои одземаат здив!

Loading...

Водените површини би можело да се рече дека изгледаат убаво, но нивното смрзнување при зимските и ниските температури ја пренесува таа убавина во с

loading...
Loading...