Фото: Доказ за вистинска љубов!

Loading...

Сите зборуваат дека знаат што е вистинска љубов, но по оваа потресна фотографија која се прошири на интернет со брзина на светлината, можеби ќе треба да се запрашаат два пати. Оваа потресна фотографија на која се гледа љубовта меѓу човекот и животните е дефинитивно пример за вистина љубов. 
Пред да замине во Авганистан, војникот го прегрнал своето куче и едноставно сакал да помине еден прекрасен момент со него, лежејќи на подот од аеродромот во Флорида. 
Дефинитивно, оваа фотографија покажува дека вистинската љубов постои и некогаш не мора да биде помеќу маж и жена…Оваа потресна фотографија на која се гледа љубовта меѓу човекот и животните е дефинитивно пример за вистина љубов. 
Пред да замине во

loading...
Loading...